OM SUSIE

Fra skilsmissebarn og kaos til certificeret konfliktmægler - og rådgiver.

En stor del af min personlige rejse handler om, at jeg i mine teenageår blev skilsmissebarn, senere mistede min far til alkohol og selv blev skilt, da jeg var i midten af tyverne.

CERTIFICERET KONFLIKTMÆGLER & SKILSMISSEMENTOR

Om Susie

At løse konflikter på en konstruktiv og bevidst måde er noget, jeg først har lært som voksen. Jeg voksede op i et  hjem fyldt med konflikter og blev skilsmissebarn, da jeg var teenager. Jeg tænkte ikke videre over, at det var skadeligt for mine relationer at kæmpe med de bedste argumenter i stedet for at lytte og kommunikere fra hjertet.

Jeg blev skilt fra min søns far, da jeg var i midten af tyverne og det blev et wake-up call for mig.

I stedet for at følge min oprindelige drøm om at blive forsvarsadvokat, uddannede jeg mig til facilitator og certificeret konfliktmægler med speciale i skilsmisser.

Den viden, jeg har opnået, har ændret mit liv markant. Netop derfor vil jeg gerne hjælpe deleforældre, der ligesom jeg, ønsker at give sig selv og deres børn de bedste betingelser efter en skilsmisse. Det er dét, jeg brænder for.

DIN SKILSMISSEMENTOR

Jeg kan hjælpe dig med..

MIN MISSION

Jeg hjælper dig med at løse konflikter, skabe et velfungerende samarbejde med din tidligere partner og finde ro i din nye tilværelse, så du kan skabe de bedste betingelser for dine børn.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det at hjælpe deleforældre med at løse konflikter og etablere et velfungerende samarbejde fylder meget i min hverdag. Men jeg laver også andre ting. Til daglig bor jeg i Støvring med min kæreste og to børn. Jeg blev skilt fra min ældste søns far, da jeg var i midten af tyverne. Vi har et godt samarbejde, som jeg hver dag er taknemmelig for. For mig er det en forpligtelse at blive skilt. Jeg tror, at vi er landet godt, fordi vi begge har insisteret på at blive ved med at tale sammen – også når der var (rigtig) svære ting.

Mit arbejdsliv og erfaring

Jeg er en certificeret konfliktmægler med en solid baggrund inden for jura, hvor jeg har arbejdet med mange typer konflikter – fra større drabssager til civile sager ved Danmarks Domstole. 

Tidligere har jeg arbejdet som juridisk assistent og fuldmægtig ved blandt andet Motorstyrelsen, Stage Advokatfirma og på Nordjyllands Fængselsrejsehold samt været medlem af tænketanken: High Performance Talents.

Jeg har en kandidatgrad i jura og har senere specialiseret mig inden for konfliktmægling og mellemmenneskelige relationer.

Mit speciale er at hjælpe mennesker med at omdanne destruktive konflikter til positiv handlekraft. Derudover arbejder jeg som chefkonsulent ved Kriminalforsorgens forebyggelses- og mæglerkorps, hvilket betyder, at jeg også mægler i danske fængsler og arresthuse.